Technikai videók

Ft14,900
AcrylGel szalon töltés - egyszínű csillámos köröm

AcrylGel szalon töltés online videó

Ez a videó bemutatja a csiszológép használatát és a töltés folyamatát acrylgel anyaggal. 5 különböző típusú köröm segítségével vezet végig az egyszínű körmöktől, a babyboomeren át a több féle francia körömig.

Ft14,900
AcrylGel szalon építés

AcrylGel szalon építés online videó

Ez a videó az AcrylGel használatát mutatja be épített köröm esetén. 5 különböző típusú köröm segítségével vezet végig az egyszínű körmöktől, a babyboomeren át a több féle francia körömig.

Ft10,900
Erősített lakkzselé online Step by Step videó

Erősített lakkzselé online videó

Ez a videó a lakkzselé technika egy precízebb technikáját mutatja be, ahol az előkészítésnél komplexebb gépi előkészítés történik, az anyagfelvitelnél pedig egy jóval alaposabb és a lenövést késleltető technikát mutatok meg egyszínű, francia és babyboomer körmök bemutatásával.

Ft14,900
Technikai alapok online Step by Step videó- widget

Technikai alapok online videó- előkészítés, sablonozás, reszelés

Ez a videó az első lépés bármilyen technikai videó választása esetén. A legfontosabb, ismétlődő folyamatokat mutatja be: előkészítés és 11 forma ismertetésével sablonozás, forma- és felületreszelés.

Ft10,900
Szalon lakkzselé Step by Step videó

Szalon lakkzselé – Géllakkozás az alapoktól online videó

Géllakkozásnál nagyon fontos a gyors, mégis precíz, pontos előkészítés és anyagfelvitel, amivel igényes szalonmunkát lehet végezni.

Ft2,990
Fotozas-technikaja-1resz-widget

A fotózás technikája online videó

Egy jó fotó elkészítése sokszor csupán néhány apróságon múlik, amit ha ezután figyelembe veszünk, akkor látványos különbséget fogunk látni az elkészült fotókon.

Ft14,900
Orosz manikűr Step by Step videó- termékkép

Orosz manikűr online videó

Orosz manikűr a szarupárkány mélytisztítását és a kutikula eltávolítását jelenti speciális csiszolófejek segítségével, amellyel lehetővé válik, hogy az anyagot a bőr alá vigyük fel, ezáltal keltve azt az illúziót, hogy az anyag a bőr alól nő ki.

Ft10,900
Acrylgel tip Step by Step videó

Acrylgel tip online videó

Acrylgel használata inverz tipes technikával – egyszínű és francia köröm esetén, beépített díszítések használatával