Bemutatkozás

A nevem Darabos Évi.
2002 óta foglalkozom műkörömépítéssel, 2006-ban létre hoztam saját oktatásaimat és a Darabos Évi MűkörömAkadémiát.

Gyakran tartok bemutatókat, workshopokat és tanfolyamokat Magyarországon és Európában. Az oktatások mellett rendszeresen versenyeken is részt veszek, ahol ezidáig több, rangos eredményt értem el.

Darabos Évi

12x-es Magyar Bajnok vagyok, 2x-es Svéd Bajnok, 5x-ös Angol Bajnok és 4x-es Norvég Bajnok. Háromszor nyertem el a Winner of Winners címet a londoni Nailympia versenyen, emellett háromszor lettem aranyérmes a müncheni Európa Bajnokságon és ezüstérmes lettem a düsseldorfi Világbajnokságon.

Amikor éppen nem versenyzek, a másik oldalon is örömmel veszek részt – nemzetközi zsűriként több rangos nemzetközi versenyben segédkeztem és hatalmas megtiszteltetés volt, amikor felkértek a Lengyel Nail Olympic Show Vezető Zsűritagjának.

2010 óta dolgozom együtt a Perfect Nails-el, jelenleg a termékfejlesztés és a marketing részlegen dolgozom, ahol a termékek tesztelése, kiválasztása mellett a promócióhoz szükséges fotókat és videókat készítek.
Jelenleg is fontosnak tartom a szalonban végzett munkát, amelynek tapasztalatait maximálisan tudom hasznosítani az oktatásaim és bemutatóim során is.

Darabos Évi - lakkzselé

Számomra az egyik legfontosabb dolog a precizitás. Kiemelten figyelek erre a versenymunkáim során, a szalonban készült munkáimnál, a személyes oktatások illetve az online bemutatók során is. Bármibe is belefogok, azt azzal a tudattal teszem, hogy szeretném maximálisan végezni, a lehető legtökéletesebben.
A bemutatóim során nagyon fontosnak tartom, hogy mindent részletesen elmagyarázzak, lerajzoljak, bemutassak azért, hogy olyan tudást adjak át, amit a továbbiakban önállóan is lehet hasznosítani. Elengedhetetlen, hogy ne csak az adott technikát, díszítést mutassam meg, hanem megértessem ezeknek az elméleti hátterét, az összefüggéseket, ezáltal lehet a megszerzett ismereteket kombinálni, továbbfejleszteni és magabiztosan használni.