GYIK

Hogyan tudok megvásárolni egy tanfolyamot?

A Kezdőlapról vagy az Online tanfolyamok menüpontra kattintva kiválaszthatod, hogy melyik tanfolyamot szeretnéd megtanulni.
A tanfolyamra kattintva megnézheted az adott tanfolyam leírását, majd a Megvásárlás gombra kattintva kiválaszthatod a fizetési módot.

 

Hogyan tudom kifizetni a tanfolyamot?

A tanfolyamot banki átutalással, bankkártyás  vagy paypal fizetéssel tudod kiegyenlíteni.

Banki átutalás esetén kapsz egy visszaigazoló emailt a megrendelésedről és az átutaláshoz szükséges információkról. A megrendeléstől számítva 14 nap áll rendelkezésedre az átutalás teljesítésére – a banki átutalások most már ünnepnapon, hétvégén és éjszaka is azonnal, néhány másodperc alatt teljesülnek. Ha az átutalás 14 napon belül nem történik meg, a megrendelésedet a rendszer automatokusan törli.

Bankkártyás fizetésre a Barion rendszerén keresztül van lehetőséged. A fizetés kiválasztása után automatikusan a Barion oldalára fogsz érkezni, ahol a bankkártya adatokat megadva tudsz fizetni. A bankkártya adataidat a Barion a törvényi előírásoknak megfelelően biztonságosan kezeli, mi nem kapjuk meg azokat , csupán fizetés eredményéről kapunk értesítést.
A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013

Paypal fizetés esetén automatikusan a paypal oldalára fogsz érkezni, ahol paypal fiókodba belépve kifizetheted a tanfolyamot.

 

Hogyan kapok számlát a kifizetett tanfolyami díjról?

A kifizetett tandíjról a számla automatikusan készül el azokkal az adatokkal amelyeket a regisztráció során megadtál, ezeken az adatokon utólagosan sajnos nem tudunk módosítani.

A számlát elektronikusan fogod megkapni arra az email címre, amelyet a regisztrációkor megadtál.
Ha nem látsz ilyen emailt, kérünk, hogy ellenőrizd a “Spam” vagy “Levélszemét” fiókot is, mert előfordulhat, hogy a levelező automatikusan oda továbbítja.

Ha ott sem találod, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és kiküldjük neked újra.

 

Mikor tudok elkezdeni tanulni?

Gyakorlatilag bármikor, átutalásos fizetés esetén a tanfolyami díj beérkezése 1 munkanapon belül, Paypal és bankkártyás (Barion) fizetés esetén azonnal a Tanfolyamaim menüpontra kattintva meg fogod találni a megvásárolt tanfolyamaid között az adott tanfolyamot.

 

Hogyan tudom majd megnézni a megvásárolt tanfolyamot?

A Tanfolyamaim menüpontra kattintva meg fogod találni a megvásárolt tanfolyamaidat és az ingyenes tanfolyamokat is.

 

Mennyi ideig érhetem el a tanfolyamot?

Az ingyenes és a megvásárolt tanfolyamokat is korlátlan alkalommal van lehetőséged visszanézni.

 

Milyen hosszú egy tanfolyam?

A tanfolyamok az adott témától függően 1-4 óra hosszúak.

 

Szükséges modell a tanfolyamhoz?

A díszítő tanfolyamokhoz a legjobb, ha először tipen gyakorolsz, a technikai témák esetében azonban a legjobb az, ha modellen tudsz gyakorolni. Ha nem tudod megoldani, az is jó, ha a saját kezeden próbálod ki a tanultakat, de érdemes minél előbb egy modellen is újra végigcsinálni a feladatokat, mert így tudod a legjobban rögzíteni a mozdulatokat azért, hogy utána a szalonmunkád során is jól tudd majd alkalmazni.

 

Kapok oklevelet a tanfolyam elvégzéséről?

Igen, a tanfolyam elvégzése után legkésőbb 8 héten belül postán fogod megkapni az okleveledet – ezalól az ingyenes tanfolyamok kivételt képeznek.
Az oklevelet a regisztrációnál megadott névre állítjuk ki.
Lehetőség van az oklevél elektronikus formában történő elküldésére, ezt kérünk, hogy emailben jelezd felénk.

 

Hogyan tudok kérdezni? Hogyan tudok képeket küldeni és kérhetek véleményt a gyakorlásaimról?

A felmerült kérdéseidet és a gyakorlásról készült képeket emailben tudod elküldeni a [email protected] címre.
Kérlek, hogy a tanácsok, kérdések, képek megvitatására kizárólag  ezt az email címet használd. Ez a cím csak és kizárólag erre a célra van fenntartva, itt könnyen nyomon tudom követni, hogy ki és mit küldött, kinek válaszoltam. A más email címre vagy Facebookon küldött képek hamar elkeveredhetnek a többi üzenet között.

Kérlek, hogy légy türelemmel, igyekszem mielőbb válaszolni, de szeretnék Neked korrekt, alapos válaszokat, tanácsokat adni és ahhoz, hogy át tudjam nézni a képeket és át tudjam gondolni a válaszokat, rá kell szánnom a megfelelő időt, amire lehet, hogy csak néhány nappal később lesz lehetőségem.

 

Mikorra kapok választ a feltett kérdéseimre, elküldött képeimre?

Az átküldött munkáidat igyekszem 1 héten belül értékelni, a feltett kérdéseidre néhány napon belül válaszolni. Ha valamiért ez nem történt meg, akkor leghamarabb 2 hét eltelte után kérlek, hogy a [email protected] címre küldött ismételt email elküldésével érdeklődj.

 

Kinek ajánlottak ezek a tanfolyamok?

A tanfolyamok különböző nehézségi szintűek, így a tanfolyam témájától függően kezdő és haladó szakembereknek is ajánlom. Fontosnak tartom azonban, hogy ezek a tanfolyamok továbbképzések olyan szakemberek számára, akik Magyarországon vagy külföldön, de elvégeztek már egy alap tanfolyamot.