Online videók

Keresd meg a Téged leginkább érdeklő témát és nézd meg a hozzá tartozó videót most!
Válassz az alábbi ajánlóból:

Ft7,900
Winter wonderland onlie videó - Termékkép

Winter wonderland online videó

A videóban igazi téli hangulatú minták kerülnek bemutatásra, melyek nem csak karácsonykor, hanem az egész téli szezonban kedveltek a vendégek körében.

Ft2,990
Őszi zselés festés termékkép

Őszi zselés festés online videó

A videóban igazi őszi hangulatú mintákat mutatok, amelyek gyors szalonmunkához is ideálisak, mert látványosak és gyorsak.

Ft3,900
Hópihe varázslat - termékkép

Hópihe varázslat online videó

Ebben a videóban 4 csodaszép hópelyhet mutatok meg, amelyek gyönyörű kiegészítései lesznek a karácsonyi körmöknek.

Ingyenes
Pulcsi minta

Pulcsi minta online videó

A pulcsi minta végtelen variációs lehetőségével a téi időszak egyik nagy kedvence.

Ingyenes
Lábnyomok a hóban online Step by Step videó

Lábnyomok a hóban online videó

A téli időszakban népszerű, 3D hatású lábnyom hatású minta mindig jó választás a gyors és egyszerű díszítések palettáján.

Ft14,900
AcrylGel szalon töltés - egyszínű csillámos köröm

AcrylGel szalon töltés online videó

Ez a videó bemutatja a csiszológép használatát és a töltés folyamatát acrylgel anyaggal. 5 különböző típusú köröm segítségével vezet végig az egyszínű körmöktől, a babyboomeren át a több féle francia körömig.

Ft14,900
AcrylGel szalon építés

AcrylGel szalon építés online videó

Ez a videó az AcrylGel használatát mutatja be épített köröm esetén. 5 különböző típusú köröm segítségével vezet végig az egyszínű körmöktől, a babyboomeren át a több féle francia körömig.

Ft10,900
Erősített lakkzselé online Step by Step videó

Erősített lakkzselé online videó

Ez a videó a lakkzselé technika egy precízebb technikáját mutatja be, ahol az előkészítésnél komplexebb gépi előkészítés történik, az anyagfelvitelnél pedig egy jóval alaposabb és a lenövést késleltető technikát mutatok meg egyszínű, francia és babyboomer körmök bemutatásával.

Ingyenes
Buborék varázs online Step by Step videó

Buborék varázs online videó

A buborék hatás egy nagyon látványos, nagyon sokszínű díszítési mód, amely sok féle variációs lehetőséget rejt magában akár felületi 3D díszítésként, akár beépített akvárium hatásként készítjük el. 

Ingyenes
Márványozás online Step by Step videó

Márványozás online videó

A márványozás nagyon látványos díszítési mód és minden színhez tökéletesen passzol. Sokféle elkészítési módja létezik, most egy gyors és látványos módszert szeretnék megmutatni.

Ft14,900
Technikai alapok online Step by Step videó- widget

Technikai alapok online videó- előkészítés, sablonozás, reszelés

Ez a videó az első lépés bármilyen technikai videó választása esetén. A legfontosabb, ismétlődő folyamatokat mutatja be: előkészítés és 11 forma ismertetésével sablonozás, forma- és felületreszelés.

Ft7,900

Fátyol virágok online videó

A fátyol virágok leheletfinom, lágy díszítések, amelyek puha, áttetsző hatásukkal szinte lebegnek a körmökön.

Ft10,900
Szalon lakkzselé Step by Step videó

Szalon lakkzselé – Géllakkozás az alapoktól online videó

Géllakkozásnál nagyon fontos a gyors, mégis precíz, pontos előkészítés és anyagfelvitel, amivel igényes szalonmunkát lehet végezni.

Ft2,990
Fotozas-technikaja-1resz-widget

A fotózás technikája online videó

Egy jó fotó elkészítése sokszor csupán néhány apróságon múlik, amit ha ezután figyelembe veszünk, akkor látványos különbséget fogunk látni az elkészült fotókon.

Ft14,900
Orosz manikűr Step by Step videó- termékkép

Orosz manikűr online videó

Orosz manikűr a szarupárkány mélytisztítását és a kutikula eltávolítását jelenti speciális csiszolófejek segítségével, amellyel lehetővé válik, hogy az anyagot a bőr alá vigyük fel, ezáltal keltve azt az illúziót, hogy az anyag a bőr alól nő ki.

Ingyenes
Vitrage festés Step by Step videó

Vitrage festés online videó

Vitrage lakkzselék használata díszítésekhez, kombinálási lehetősége króm porral két különböző stílusú díszítésen megmutatva.

Ft10,900
Acrylgel tip Step by Step videó

Acrylgel tip online videó

Acrylgel használata inverz tipes technikával – egyszínű és francia köröm esetén, beépített díszítések használatával

Mik az online videók előnyei?

  • helytől függetlenül, a világ bármely részéről elérhetőek
  • időtől függetlenül, bármikor megvásárolhatod és megnézheted – éjjel, nappal, hétköznap vagy hétvégén – akkor hagyod félbe, amikor Neked tetszik, akkor folytatod, amikor Neked megfelelő
  • korlátlanul visszanézheted, megállíthatod, visszatekerheted a videókat, ha valamit nem tudtál elsőre lejegyzetelni, az egyszeri bemutató helyett bármikor újra és újra megnézheted
  • tökéletesen és élesen látsz mindent – két kamera állásból, így nem okozhat problémát, hogy esetleg mások kitakarják előled a fontos lépéseket
  • összegezve: otthonról, kényelmesen, a saját időbeosztásod és tempód szerint tudsz haladni

Mi a jelentkezés, fizetés menete?

A Kezdőlapról vagy az Online videók menüpontra kattintva kiválaszthatod, hogy melyik videót szeretnéd megnézni. 

A videóra kattintva megnézheted az adott videó leírását, majd a Megvásárlás gombra kattintva tudod azt megrendelni. A Pénztár oldalon meg kell adnod a számlázási adatokat és  kiválaszthatod a fizetési módot.

Bankkártyás (Barion) fizetés esetén automatikusan a Barion oldalára fogsz érkezni, ahol a bankkártya adatokat megadva tudsz fizetni. A bankkártya adataidat a Barion a törvényi előírásoknak megfelelően biztonságosan kezeli, mi nem kapjuk meg azokat , csupán fizetés eredményéről kapunk értesítést.

Banki átutalás esetén kapsz egy visszaigazoló emailt a megrendelésedről és az átutaláshoz szükséges információkról. A megrendeléstől számítva 14 nap áll rendelkezésedre az átutalás teljesítésére. Ha az átutalás 14 napon belül nem történik meg, a megrendelésedet a rendszer automatokusan törli.

Paypal fizetés esetén automatikusan a paypal oldalára fogsz érkezni, ahol paypal fiókodba belépve kifizetheted a videót.

Átutalásos fizetés esetén az összeg beérkezése után 1 munkanapon belül, Paypal fizetés esetén azonnal a Videóim menüpontra kattintva meg fogod találni a megvásárolt videóid között az adott témát.

A megvásárolt videót bármennyiszer megnézheted.

Fontos! Az oldalon található videók nem minősülnek tanfolyamnak, az előadó tapasztalatait, véleményét osztja meg az anyagokkal, eszközökkel, technikákkal kapcsolatban.