Online tanfolyamok

Keresd meg a Téged leginkább érdeklő témát és kezdd el a tanulást most!
Válassz az alábbi tanfolyami ajánlóból:

Ingyenes
Márványozás online tanfolyam

Márványozás online tanfolyam

A márványozás nagyon látványos díszítési mód és minden színhez tökéletes passzol. Sokféle elkészítési módja létezik, most egy gyors és látványos módszert szeretnék megmutatni.

Megtanulom

14 900Ft
Technikai alapok online tanfolyam - widget

Technikai alapok online tanfolyam – előkészítés, sablonozás, reszelés

Ez a tanfolyam az első lépés bármilyen technikai tanfolyam választása esetén. A legfontosabb, ismétlődő folyamatokat mutatja be: előkészítés és 11 forma ismertetésével sablonozás, forma- és felületreszelés.

Megtanulom

AKCIÓ - 9 520Ft
Fátyol virágok online tanfolyam

Fátyol virágok online tanfolyam

A fátyol virágok leheletfinom, lágy díszítések, amelyek puha, áttetsző hatásukkal szinte lebegnek a körmökön.

Megtanulom

10 900 Ft
Szalon lakkzselé tanfolyam

Szalon lakkzselé – Géllakkozás az alapoktól online tanfolyam

Géllakkozásnál nagyon fontos a gyors, mégis precíz, pontos előkészítés és anyagfelvitel, amivel igényes szalonmunkát tudsz végezni.

Megtanulom

2 990 Ft
Fotozas-technikaja-1resz-widget

A fotózás technikája

Egy jó fotó elkészítése sokszor csupán néhány apróságon múlik, amit ha ezután figyelembe veszünk, akkor látványos különbséget fogunk látni az elkészült fotókon.

Megtanulom

14 900 Ft
Orosz manikűr tanfolyam - termékkép

Orosz manikűr online tanfolyam

Orosz manikűr a szarupárkány mélytisztítását és a kutikula eltávolítását jelenti speciális csiszolófejek segítségével, amellyel lehetővé válik, hogy az anyagot a bőr alá vigyük fel, ezáltal keltve azt az illúziót, hogy az anyag a bőr alól nő ki.

Megtanulom

Ingyenes
Vitrage festés tanfolyam

Vitrage festés online tanfolyam

Vitrage lakkzselék használata díszítésekhez, kombinálási lehetősége króm porral két különböző stílusú díszítésen megmutatva.

Megtanulom

10 900 Ft
Acrylgel tip tanfolyam

Acrylgel tip online tanfolyam

Acrylgel használata inverz tipes technikával - egyszínű és francia köröm esetén, beépített díszítések használatával

Megtanulom


Mik az online oktatás előnyei?

  • helytől függetlenül, a világ bármely részéről elérhetőek a tanfolyamok
  • időtől függetlenül, bármikor megvásárolhatod és elkezdheted a tanfolyamot – éjjel, nappal, hétköznap vagy hétvégén – akkor hagyod félbe, amikor Neked tetszik, akkor folytatod, amikor Neked megfelelő
  • gyakorlásodat Te magad osztod be – akkor, amikor van modelled, vagy akár saját magadon illetve tipeken is tudsz gyakorolni
  • korlátlanul visszanézheted, megállíthatod, visszatekerheted a videókat, ha valamit nem tudtál elsőre lejegyzetelni, az egyszeri bemutató helyett bármikor újra és újra megnézheted
  • tökéletesen és élesen látod a tananyagot – két kamera állásból, így nem okozhat problémát, hogy esetleg mások kitakarják előled a fontos lépéseket
  • csak mi ketten vagyunk 🙂 Ha szégyenlős vagy, félsz mások előtt kérdezni, ha szégyenled másoknak megmutatni a munkáidat itt bátran megteheted, csak én látom őket
  • összegezve: otthonról, kényelmesen, a saját időbeosztásod és tempód szerint tudsz fejlődni

Mi a jelentkezés, fizetés menete?

A Kezdőlapról vagy az Online tanfolyamok menüpontra kattintva kiválaszthatod, hogy melyik tanfolyamot szeretnéd megtanulni. 

A tanfolyamra kattintva megnézheted az adott tanfolyam leírását, majd a Megvásárlás gombra kattintva tudod azt megrendelni. A Pénztár oldalon meg kell adnod a számlázási adatokat és  kiválaszthatod a fizetési módot.

Bankkártyás (Barion) fizetés esetén automatikusan a Barion oldalára fogsz érkezni, ahol a bankkártya adatokat megadva tudsz fizetni. A bankkártya adataidat a Barion a törvényi előírásoknak megfelelően biztonságosan kezeli, mi nem kapjuk meg azokat , csupán fizetés eredményéről kapunk értesítést.

Banki átutalás esetén kapsz egy visszaigazoló emailt a megrendelésedről és az átutaláshoz szükséges információkról. A megrendeléstől számítva 14 nap áll rendelkezésedre az átutalás teljesítésére. Ha az átutalás 14 napon belül nem történik meg, a megrendelésedet a rendszer automatokusan törli.

Paypal fizetés esetén automatikusan a paypal oldalára fogsz érkezni, ahol paypal fiókodba belépve kifizetheted a tanfolyamot.

Átutalásos fizetés esetén a tanfolyami díj beérkezése után 1 munkanapon belül, Paypal fizetés esetén azonnal a Tanfolyamaim menüpontra kattintva meg fogod találni a megvásárolt tanfolyamaid között az adott tanfolyamot.

A megvásárolt tanfolyamot bármennyiszer megnézheted.